Θετικές Επιβεβαιώσεις Γέννας

Προς εαυτόν:

Είμαι ψυχικά συνδεδεμένη με όλες τις γυναίκες που έχουν ποτέ γεννήσει, που γεννούν αυτή τη στιγμή και που πρόκειται ποτέ να γεννήσουν. Δεν είμαστε μόνες. Το πραγματώνουμε όλες μαζί. Είμαστε συνδεδεμένες μέσω των μητρικών μας συνειδήσεων. Ανατάσσομαι και συντηρούμαι από τη δύναμη αυτής της πραγματικότητας.

Ξέρω πώς να γεννήσω. Κάθε κύτταρο του σώματός μου και κάθε μόριο του μυαλού μου γνωρίζει πώς να γεννήσει. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και το μωρό μου. Είμαι έτοιμη και προδιατεθειμένη.

Βαδίζω την εγκυμοσύνη μου και θα βαδίσω τη γέννα μου βήμα-βήμα, λεπτό προς λεπτό, ανάσα προς ανάσα. Η συνείδησή μου και η συνείδηση του μωρού μου είναι άρρηκτα δεμένες. Το εκπληρώνουμε μαζί και θρέφεται από την αγάπη μας

Προς το μωρό:

Ξέρεις πώς να γεννηθείς. Είσαι βαθιά συνδεδεμένο με όλες τις ψυχές που έχουν υπάρξει μέσα στη μήτρα της μητέρας τους, οι οποίες έχουν γεννηθεί, που γεννιούνται αυτή τη στιγμή και που πρόκειται ποτέ να γεννηθούν. Αναγνωρίζω τη δύναμη αυτής της έμφυτης σοφίας και κάνω ένα βήμα πίσω για να σου επιτρέψω να γεννηθείς μόνο σου.

Κατανοώ ότι είσαι μία ψυχή με ίδιες ανάγκες. Αποδέχομαι ότι έχεις ανάγκη να γεννηθείς με τον τρόπο που είναι για εσένα σωστός. Είμαι εδώ για να υποστηρίξω τη γέννα σου.

Δεν είμαστε μόνοι, εμείς οι δύο. Προχωρούμε σε αυτή την εγκυμοσύνη, σε αυτή τη γέννα σε αυτή τη ζωή, μαζί. Πρόκειται και οι δύο να γεννηθούμε – εσύ ως νεογνό και εγώ ως μητέρα. Το εκπληρώνουμε μαζί.

Ποτέ μην ξεχνάς, μικρό μου, ότι δεν είσαι μόνο σου. Είμαι η μητέρα σου και είμαι εδώ με όλες μου τις δυνάμεις. Πέρα κι από αυτό, η ορμή της ζωής και της αγάπης που είναι πιο μεγάλη κι από τους δυο μας είναι πάντα μαζί σου.

Η μητρική μου αγάπη είναι απέραντη αλλά η αγάπη του Θεού ακόμα περισσότερο. Αυτή η Απέραντη Αγάπη θα μας ταξιδεύει, στη γέννα και τη ζωή μας.